Social Icons

Saya Isteri Baru Belajar


Pesanan Awal: kalau anda mencari hero kaya raya yang boleh bagi apa sahaja kepada heroinnya, nescaya ini bukan ceritanya, hero cerita ni biasa2 saja, kerja makan gaji pergi kerja naik LRT... Anda dah tersalah cerita laa tu... Mohon baca betul2 tajuk tu, ini eNovel Saya Isteri Baru Belajar... Penaip cerita ini tidak akan menanggung segala kerugian masa dan tenaga anda singgah ke sini... 
Kalau anda memang sengaja singgah, mucho gracias si penaip ucapkan...





[BAB 1] [BAB 2] [BAB 3] [BAB 4] [BAB 5
[BAB 16[BAB 17
- dihentikan penyiaran di cik belog -

Kumohon jasa kalian untuk mendoakan diri ini berjaya menyiapkan manuskrip penuh... Aamiin...




Pesanan Akhir: tapi kalau anda dah tersalah singgah cerita pun, penaip cerita ini tetap nak ucapkan terima kasih sudi singgah sini... Kalau anda dah TERbaca cerita ni, terima kasih sekali lagi... Semoga anda tidak kecewa hendaknya... Nak buat macam mana, penaip cerita ni masih 'budak' lagi dalam bidang penulisan... Lalala~

7 comments:

  1. Salam. Menarik cerita nie. Harap ad sambungan nye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Terima kasih sudi baca dan komen :)
      Insya Allah sambungannya ada, lambat atau cepat dapat post kat sini je...

      Delete
  2. Salam sis, bila no sambung n3 seterusnya..n
    Bestnya cerita no. Najla ,Jee & Ya she's so cute ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm sis Dalima ;)

      Terima kasih sudi baca dan komen... Kalau ikutkan hati memang lama dah nak sambung tapi ikutkan jari2 yang menaip ni yang melambatkan keadaan... Hehe *dan ada perkara lain yang perlu diutamakan...*

      Insya Allah sy cuba sambung secepat mungkin ya ;) Sorry kalau buat sis tertunggu... Semoga sambungannya tak mengecewakan...

      Delete
  3. sis,, sambung la lagi... cannot wait ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aurora asyiqin: terima kasih sudi baca dan komen... Serious, next chapter dah start taip tapi stuck... I'll try my best okey ;)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

manis bicara indah tutur kata...
selamat meninggalkan jejak kasih anda...