Social Icons

Thursday, February 02, 2017

RINDU

Assalamualaikum..

Hai semua yang singgah ke cik belog saya! :]
As the title of this entry goes; RINDU..

Saya RINDUUUUUUUUU dengan macam-macam perkara..
Salah satunya RINDU nak menaip luahan rasa panjang2 kat cik belog ni.. biarlah orang tak baca pun luahan rasa saya.. most of the time, entry kat sini selain karya picisan saya, memang tujuannya untuk saya buat luahan rasa.. supaya rasa lega.. walau sedikit cuma.. tak peduli jika tiada insan sudi baca.. janji saya buat luahan.. supaya tak terpendam dalam hati..

ini entry pertama sejak saya public kan semula cik  belog ni.. kesian cik belog, dah public semula pun tuan dia abaikan dia.. masa private hari tu lagilah tak jenguk langsung.. *ada laa dua tiga kali kot jenguk..* hahaha! Tapi lepas publish entry RINDU ni, tetap tak boleh janji yang saya akan selalu post entry.. hehe.. 

Shhh.. jangan beritahu orang lain, saya nak cakap satu benda ni..
saya sebenarnya jealous (in a positive way, of course) tengok kawan2 FB yang dah berjaya buku mereka diterbitkan.. saya? hmm.. masih struggle dengan banyak benda.. ayat pun tunggang-langgang lagi.. heh.. tolong doakan semoga saya diberi ilham dan kekuatan untuk menghabiskan cerita2 saya ya.. aamiin.. jalan cerita banyak dalam kepala tapi nak connect the dots tu yang mencabar..

ho ho ho hokeh..
saya nak mengundur diri dulu.. tadi rasa nak taip panjang2.. bila dah mula menaip mulalah tak tahu nak taip apa..

Sekian,
Wassalamu.

ps: korang rindu nak baca cerita saya tak? hoho


4 comments:

  1. Rindu😊😍😁..kerap juga singgah kot2 ada sambungan yg dolu2 πŸ˜†

    Xpe, take your time. All the best ye ☺πŸ€—πŸ’ͺπŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai sis Anis ;)

      Terima kasih kerana kerap singgah ke sini :D
      Sambungan yang dolu2 tu ada dalam cik lappy yang menunggu masa untuk disiapkan.. heh.. doakan saya ya ;)

      I'll try my bestEST!

      Delete
  2. Replies
    1. Rindu nak baca cerita2 Naressa jugak.. :)
      sejak dua tiga menjak ni belum berkesempatan nak singgah.. :(

      Delete

manis bicara indah tutur kata...
selamat meninggalkan jejak kasih anda...